Bestuur

Wimedo is een vereniging en wordt bestuurd door vrijwilligers. Dat betekent dus dat we het voor niks doen, maar we nemen onze taken daarom niet minder serieus! Sterker nog; we zijn een hechte groep mensen die autoslalom een zeer warm hart toedragen en het voortbestaan ervan bevechten. Bovendien staan we voor een open en gemoedelijke sfeer!

VoorzitterRemko van Ziel

Lid sinds 1993 en van 2002 tot 2024 secretaris, vanaf 2024 voorzitter.

Inderdaad familie van Wil van Ziel; neef om precies te zijn! Meestal te vinden aan de inschrijftafel; Naast “petrol head” is hij muziek liefhebber, ondernemer en lijder aan het BMW-virus. Hij heeft het vaak over de 24 uur van Le Mans!

Remko is bereikbaar voor vragen via voorzitter@wimedo.nl

PenningmeesterMark Sangers

Lid sinds 2000 en in 2014 benoemd tot penningmeester.

Mark is te herkennen aan zijn bruine Opel Ascona, of de vriendelijke blik in zijn ogen! Hij beheert niet alleen onze kas, maar is ook techneut tot in zijn vezels; zijn handen willen ook nooit helemaal schoon worden!

Mark is bereikbaar voor vragen over lidmaatschapsbetalingen via penningmeesterwimedo@ gmail.com

Starter/uitzetterBram Schimmel

Lid sinds 1977 en sinds 1983 onze starter en uitzetter van parcoursen.

Bram is één van de oudgedienden van Wimedo. Hij is als starter een beetje zoals hij rijdt; hard maar rechtvaardig. De layout van een parcours komt vrijwel altijd van Bram. Hij is autosportman in hart en nieren en heeft een uitgebreid en rijk rally- en slalomverleden!

Technische CommissieJohn Vos

Lid sinds 1999 en sinds 2004 in onze technische commissie.

De vrolijke en goedmoedige man die auto’s keurt. Niet herkenbaar aan zijn BMW, want dat is steeds een andere! Wel herkenbaar aan weinig haar en een gekleurde zonnebril!

Ondersteunend bestuurslidWil van Ziel

Lid sinds 1987 en van 2001 tot 2024 voorzitter.

Herkenbaar aan zijn houthakkersoverhemden en het feit dat hij (soms) de prijzen uitreikt. Hij is niet alleen autosport liefhebber, maar ook begenadigd BBQ-er en staat bekend om zijn kookkunsten. Hij heeft het vaak over Le Mans!

Wil is bereikbaar voor vragen via wvz@wimedo.nl.

Contact

Team Wimedo
Oude Brandenburgerweg 57
3721DV Bilthoven

  • dummy info@wimedo.nl

Search